кє∂νєη¢ вєנє∂zéѕєк !!:)

2011. április 28., csütörtök

Westend! :)

Mi az a WesTrend?


A WesTrend egy olyan egyedülálló virtuális felület, ahol bárki megalkothatja kedvenc kollekcióját aktuális divat és termékfotók, valamint egyéb kiegészítő képek segítségével. A WesTrend-en a WestEnd üzletek termékfotói találhatók meg, termékcsoportokba rendezve, valamint a termékekhez különböző hátterek, szövegek, dekorációs elemek is választhatók.

A WesTrend-en kedvedre nézelődhetsz a termékkategóriákban található több száz termék között, megnézheted a különböző, mások által összeállított kollekciókat. Ha viszont ennél többet szeretnél, esetleg saját kollekciót szeretnél készíteni vagy az elkészült kollekciókról véleményt szeretnél mondani, azt is megteheted! Csak regisztrálnod kell.

A WesTrend segítségével átfogó képet kaphatsz a WestEnd üzleteinek aktuális termékkínálatáról, megtudhatod, hogy mely termékek mivel illenek leginkább össze, kedvedre válogathatsz a különböző színek, stílusok és terméktípusok között, a képzeletednek csak te szabsz határt. Sőt praktikus funkciók segítségével azt is megtudhatod, hogy hol és mennyiért vásárolhatod meg az összeválogatott termékeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése