кє∂νєη¢ вєנє∂zéѕєк !!:)

2011. január 31., hétfő

Biodrog ?:)

Biodrog-ábécé

Algák: 1,5 gramm kékeszöld alga húsz aminosavat tartalmaz, ezekből a szervezet képezi a fehérjéket, enzimeket, idegi hormonokat és más fontos alkotóelemeket. Megkötik a nehézfémeket, és erélyes salaktalanítók.
Almaecet: a fiatalság legtisztább forrása. Kalciumot, fluort, magnéziumot, nátriumot, foszfort és szilíciumot tartalmaz. Különösen magas koncentrációban tartalmaz káliumot.
Aminosavak: az izomsejtek és az enzimek felépítéséért, fenntartásáért és regenerációjáért felelnek.
Articsóka: az articsókakészítmények enyhítik a puffadást és az émelygést. Remek epehajtók, és szabályozzák a zsíranyagcserét.
Bioflavonoidok: hatékony gyökfogók, így védik a sejteket az öregedés ellen, mérsékelik az érelmeszesedést, és serkentik a test védekezőképességét: immunerősítők, daganatvédők.
Enzimek: a papaya és az ananász különösen gazdag enzimekben, amelyek pozitív hatást fejtenek ki az anyagcserére és az emésztésre. A belőlük készült szerek ideális segítséget nyújtanak a testsúlycsökkentéshez és a salaktalanításhoz.
Karotin: véd a sejtszerkezetek károsodása ellen, és elősegíti az egészséges bőrbarnulást.
Ginszeng: a gyökérről azt tartják, hogy megőrzi a fiatalságot, és erősíti a test védekezőképességét. Emellett pedig szárnyra kelti mindkét nem szexuális aktivitását.
Grépfrútmagkivonat: hatóanyagai erélyes fertőtlenítők és immunerősítők. Ezért különösen érdemes a téli időszakban otthon tartani belőle.
La pacho tea: az egyik legfelkapottabb immunerősítő gyógynövény. Mivel hatóanyagai csak főzés és hosszabb áztatás során oldódnak ki, teaként érdemes megelőzés és gyulladások, fertőzések, allergia idején fogyasztani.
Noni: az ananászhoz és a papayához hasonló, de azoknál intenzívebb hatású enzimeket tartalmaz. Elterjedt immunerősítő és gyulladáscsökkentő hatású növényi anyag. Kapszulázott formában hatóanyagai stabilabbak.
Pu-erth tea: a testsúlycsökkentés bajnoka. Napi három–öt csésze tea a javasolt adag. Kapszula formájában is kapható.
Tőzegáfonya: erélyes antioxidáns festékanyagának köszönhetően igen hatékony sejt- és érfalvédő. Elsősorban érelmeszesedés, látáscsökkenés esetén érdemes szedni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése