кє∂νєη¢ вєנє∂zéѕєк !!:)

2011. január 31., hétfő

Plaffor ujra támad!

Platform újragondolva

Megint a platform cipő a divat. Volt Abba-féle telitalp, aztán az Alcazar és a diszkó stílusról se feledkezzünk meg. Csak, hogy említsek pár fontosabb eseményt. Mindenhol ott voltak ezek a cipők. És most újra reneszánszukat élik.. Most visszagondolva nagyon ótvar volt, de akkor az volt a divat. Éppen ezért, most is az aktuális trendnek megfelelően alakították át.
De mi is az a platform? Ez az angol szó, magasítást, emelvényt jelent, ez alapján nevezzük a 7-8 mm-nél magasasbb talpú cipőket platform cipőknek. Ha telitalpú a lábbeli, akkor is megkaphatja ezt a jelzőt, csak feleljen meg a kritériumoknak.
Ha ezt a szót halljuk, sokaknak még a táncosleányok lakkozott, ótvar és ízléstelen cipője/csizmája jut eszükbe. köm, még a hideg is kiráz. Ezért előfordul még egy-egy street fashion kommentben, hogy pornós tutira a lány, mert ilyet hord. Ez nem igaz. Gyönörű cipőket lehet kapni, de aki viseli, az legyen szíves és tanulja meg hordani. Tudjon járni benne, mert eléggé figyelemfelkeltő darab. Azért mert még a cipő szép, nem leszünk mi is azok. A tuti recept: sok magabiztosság, kellő kisugárzás, remek cipő, hozzáillő outfittel. És akkor még arra is figyeljünk, hogy ne ugorjunk át a kihívóság és az ízléstelenség oldalára.




























































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése