кє∂νєη¢ вєנє∂zéѕєк !!:)

2011. január 31., hétfő

Igyál tejet!:)

Nemcsak finom, egészséges, de még a fogyásban is segít!
Québeci táplálkozási szakértők szerint bár a tej távolról sem valamiféle csodaszer, de segíthet a fogyni vágyóknak megszabadulni a felesleges kilóktól.
Az elhízás problémájával foglalkozó québeci szakértők a napokban összeültek, hogy megvitassák a tapasztalataikat a tejjel és az abban lévő kálciummal kapcsolatban.
Angelo Tremblay, a Laval Egyetem kineziológia professzora ismertette az újságírókkal következtetéseiket. A kutatók kimutatták azt, hogy a tej, és elsősorban egyik összetevője, a kálcium fontos része lehet egy diétának. Azonban a tej önmagában nem egy csodahatású fogyók*rás termék, csak segítheti a fogyást.
Hatását elsősorban azok érezhetik, akik eredendően nem fogyasztanak elég kálciumot, és aztán hirtelen integrálják azt a diétájukba. De persze ha emellett sültkrumplit esznek hamburgerrel, akkor az egész mit sem ér. A tej ugyanis egy igencsak tápláló ital, így bőven megdobja a napi energiabevitelt, viszont segíthet az étvágy csökkentésében, a benne lévő kálcium pedig hozzájárulhat a fogyáshoz. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése