кє∂νєη¢ вєנє∂zéѕєк !!:)

2011. február 7., hétfő

2011. február 07.

2011. február 07.
Kedves Kos!
Kifejezetten lendületesen indul ez a hét a számodra. Naná, hogy feladatok is jönnek vele. Ma a munkahelyeden kell kisebb-nagyobb összezördülésre számítanod. A Jupiter és a Hold együttállása azt mutatja, hogy neked lesz igazad. De ezt okosan kell érvényesítened.

Kedves Bika!
A mai nap sok mindenre alkalmas, de arra nem, hogy most bizonyítsd be, milyen kitűnő képességeid vannak. Vagyis úgy tűnik, húzhatsz egy strigulát az „utálom a hétfőket” felirat alá. Még szerencse, hogy lesz valaki, aki meg fog nevettetni, és élét veszi ennek.

Kedves Ikrek!
Ma a kiadásaid és a vágyaid csatája fog zajlani benned. Tuti, hogy meglátsz valamit, amire régóta áhítozol. A csábítás azért lesz óriási, mert le lesz értékelve. Így elvileg minden amellett szól, hogy megvedd. Pedig érdemes lenne aludni rá egyet. Ahelyett, hogy hirtelen felindulásból adj ki pénzt.

Kedves Rák!
Ez egy feszültséggel teli napnak ígérkezik. Frontok, vagy a hétfő undoksága okozza, hogy több konfliktusnak is szem, és fültanúja leszel. Hiába szeretnéd, az emberek nem akarnak békésen együttműködni. Mindig van valaki, aki élvezi a vitát. Őt kerüld el nagy ívben, és jobban leszel!

Kedves Oroszlán!
A Kosban járó Hold ma jó hatással lesz rád, mert a tüzet, az energiát fogja felfokozni benned. Ettől ez a hétfő nem lesz olyan undok, mint általában. Sőt rád ma sikerek várnak. Külfölddel kapcsolatos terveidben előrelépést fogsz tapasztalni. Ahogy hivatalos ügyekben is…
 
Kedves Szűz!
Ma a gyerekekkel gyűlhet meg a bajod. Ha vannak sajátjaid, akkor a farsang, vagy más rendezvény utolsó pillanatban derül ki, és ez okoz neked fejtörést. Bosszankodás helyett kérdezd meg, hogy ő miben tud segíteni! Ha nincs gyereked, akkor a fiatalok viselkedése bosszanthat fel. Kérdés, hogy megéri-e.

Kedves Mérleg!
Megtámadva fogod érezni ma magadat. A Kos Hold agresszív és/vagy szenvedélyes embert hoz eléd. Az éremnek két oldala van. Ez itt azt jelenti, hogy az illető, vagy lerohan, vagy meghódít. Tehát szerelem sem kizárt. 
Kedves Skorpió!
Ma a közlekedésben kell elővigyázatosnak lenned. A Kos Hold egy olyan türelmetlen ember berobbanását jelzi, aki kibillenthet az egyensúlyodból. Akár autóval, akár gyalogosan mész. A megoldás az, ha lassítasz, és engeded, hogy száguldjon a vesztébe...

Kedves Nyilas!
Igazán jó nap vár ma rád. A Kos Hold pozitívan hat rád, mert növeli benned a tüzet, vagyis a lendületet. Ez segít neked, bármibe fogsz bele. Szóval a mai nap sikeres lesz a számodra. Ettől feldobottá válsz, és még több dolgot átviszel. Így estére elégedetten térhetsz haza.

Kedves Bak!
Mindig voltak, vannak és lesznek olyan emberek, akik ingerlőek. Ezt a türelmetlenségükkel és nyüzsgésükkel érik el. Valaki ma téged ilyesmivel fog hergelni. Persze csak, ha hagyod. Észnél kell lenned, hogy függetleníteni tudd magad tőle. Szerencsére lesznek ebben „szövetségeseid”…

Kedves Vízöntő!
A mai napon kerüld a pletykás embereket! Tudd, hogy aki neked, az rólad is pletykál! Emellett az utakon is legyél óvatos! Balesetveszélyes állást jeleznek a bolygók, amit csak kellő elővigyázatossággal kerülhetsz el. Még jó, hogy ez csak délelőtt látszik. Délután már nincs veszély.

Kedves Halak!
Ha ma képes vagy visszafogni magad a költekezésben, akkor nagyot léphetsz előre. De nem csak anyagi téren, hanem önfegyelem terén is. Büszke leszel magadra, ha sikerül. Pont ezért otthon felejtheted a pénztárcádat, és bank kártyádat is. Majd meghívnak a kollégák, meg a barátaid ebédelni…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése