кє∂νєη¢ вєנє∂zéѕєк !!:)

2011. február 4., péntek

Sminkeljün olcsón!:DD*

Hogyan teheted még intenzívebbé szemed mély barnaságát? A barna tekintet egy jó sminktől lesz még szelídebb, vagy még mélyebb. Legyen sötét vagy világos, sárgás, feketébe hajló vagy gesztenyebarna, ez a színárnyalat is rengeteg lehetőséget rejt magában. Apró kis nüanszokkal rafinálhatjuk a barna tekintetet: következzenek a tuti sminktrükkök barna szeműeknek!





network.hu
 Hogyan varázsolhatod intenzívebbé barna tekinteted?

Szerencsére rengeteg titkos fegyver áll már rendelkezésünkre ehhez a trükkhöz. Először is, fogj egy fekete szemceruzát, és finoman satírozd vele végig a szempillák tövét. Azután bíbor, vörösréz vagy a lila bármilyen árnyalatában pompázó, sötét tónusú szemhéjpúderrel "takard el", vagyis finoman húzd át a vonalat. Majd satírozd be ugyanezzel a színnel a szemhéjad, egészen a mozgó szemhéj közepéig, de kezdheted a szemed külső vagy belső sarkától is, kihagyva ezt a részt, a fölötte lévőt árnyalva.

A szempillaspirállal a szempillák tövére koncentrálj, a végükre már kevesebb festék kerüljön!
A másik lehetőség a barna szem kiemelésére Audrey Hepburn módszere: az ujjbegyeddel finoman ütögesd át világos szemhéjpúder alapozó krémmel a szemhéjadat, majd fogj egy szemhéjtust, és húzz egy egyenes vonalat a szempillád íve fölé, a szem külső sarkánál egy picit felfelé kanyarítva. Egy fülpiszkálóval finomíthatod is a vonalat, de ne füstöld össze!

network.hu
 Milyen színekkel emelheted ki szemed barnaságát?

Régebben a barnák a barna különféle árnyalatival sminkeletk, manapság azonban szinte bármit használhatnak. Ami tuti siker: a fekete, a szürke, a sötétkék, a lila és a bíbor, a bronz és a réz, a lényeg, hogy irizáló szemhéjpúdert válassz!




Ami nem ajánlott barna szeműeknek
A nagyon élénk hideg színek használata ha nem is tilos, mindenképpen kerülendő: a türkiz, a fűzöld és a sárga, vagy az ezüst túl fagyossá teszik az eredendően melegséget árasztó tekintetet.
A túl világos, vagy pasztell színek használata sem kimondottan ajánlott, mert kiemelik a szem fehérjét, és bágyadttá, fénytelenné teszik a tekintetet. Ha barna szemmel születtél, inkább mondj le a púderes színekről, a rózsaszínről és a babakékről!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése