кє∂νєη¢ вєנє∂zéѕєк !!:)

2011. február 1., kedd

Napi horoszkóp (2011.02.01(kedd))!!*


Kos
napi horoszkóp

Nyugalma érdekében meg kell tanulnia navigálni azon a szűk mezsgyén, ami a napi monotónia unalma és az olykor előforduló hirtelen változás kiváltotta stresszállapot között húzódik.

Oroszlán
napi horoszkóp



Tegyen többet annak érdekében, hogy észrevegyék, mert elsuhanhat ön mellett a nagy lehetőség! Másrészről: a bolygók hatására képtelen elviselni a legegyszerűbb intő szót is.

Nyilas
napi horoszkóp



Alkalmas időszak ez arra, hogy csoportokkal, üzlettársakkal dolgozzon együtt. Ám viselkedjék természetesen, amikor a főnökével beszél, és ne ékeskedjen idegen tollakkal!


Bika
napi horoszkóp



Ha teheti tartózkodjon sokat a szabad levegőn, a természet most építő energiákat küld a szervezetének. Erre szüksége is lehet, mert előfordulhat, hogy két tűz közül kell kikerülnie ép bőrrel.

Szűz
napi horoszkóp



Minden bizonnyal kifelé tart a hullámvölgyből. Gazdálkodjék okosan az idejével, csak arra szentelje, ami távlatokban is fontos. Másnak adott tanácsait önmagán is kipróbálhatná.



Bak
napi horoszkóp



Ha a napokban sem elégedett a sorsával, akkor a hiba önben van. Elégedetlenségének oka lehet, hogy azokhoz méri magát, akik önhöz képest helyzeti előnyben voltak vagy vannak.


Ikrek
napi horoszkóp



Valamilyen újdonság és különlegesség utáni vágy foghatja el. E hangulat arra ragadtathatja, hogy szélsőséges óhajai támadjanak, nagy meglepetést okozva a környezetében lévőknek.




Mérleg
napi horoszkóp



Szedje össze magát, és menjen az események elé. Minél tovább húzza egy feladat elvégzését, annál nagyobb teher szakad a nyakába később. Több rugalmasságra van szüksége.
 


Vízöntő
napi horoszkóp



A csillagok különleges vágyakat csalhatnak elő a hölgyekből, amelyek megvalósítása előtt célszerű megvizsgálni azok ésszerűségét. Próbáljon a valóság talaján maradni.


Rák
napi horoszkóp



Lehet, hogy mostanában csak rutinfeladatokat kap, de azért azokat se vegye félvállról. Ön éppen ilyenkor hajlamos a tévedésre. A nagy próbatételeknél jobb a koncentrációja, mint ilyenkor.
 

Skorpió
napi horoszkóp



Képesnek kell lennie elfelejteni azokat a kellemetlenségeket, amelyek fájdalmat okoztak valaha. Ne gátolja saját haladását azzal, hogy nem bírja elengedni a rossz emlékeket.

Halak
napi horoszkóp



Foglalkozzunk az anyagi helyzetével: ez most az önmegtartóztatás függvényében javul vagy romlik. Ideje tehát összefoglalnia a közelmúlt eseményeit, és azok fényében vagy árnyékában rendezni a dolgait.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése